Verpleegkundige

Kwaliteit van leven. Zo lang mogelijk, zo gewoon mogelijk. Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat, 24 uur per dag. Daarbij werken we altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. ‘Gewoon, als thuis’ met de warmte, het vertrouwen en een veilig gevoel.

Als verpleegkundige lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Je bent de spin in het web, het verlengstuk van de locatiemanager en behandelend arts. Je hebt een helikopterview. Daardoor houd je het totaaloverzicht van de bewoner in beeld, niet alleen verpleegtechnisch, maar ook qua beleving en in relatie tot verwanten. Je neemt het zorgteam mee in het bedenken van oplossingen om de kwaliteit van leven te vergroten of te behouden. Je laat je collega’s groeien in hun kunnen, in hun attitude en begeleidt hen in gesprekken met familieleden.

Dagelijks Leven is een jonge, sterk groeiende zorgorganisatie. Dat vraagt om ondernemende verpleegkundigen, die open staan voor vernieuwingen en het leuk vinden om samen met het team een prachtige locatie neer te zetten, waar bewoners zich prettig en op hun gemak voelen. De locatiemanager stuurt het team aan om samen om het beste resultaat te bereiken. Intervisie met collega verpleegkundigen is vanzelfsprekend en geeft diepgang in het vak en de mogelijkheid om cases vanuit andere perspectieven te bekijken en aan te pakken.

Ben jij…

Verpleegkundige en wil jij met veel passie jouw kennis en kunde toepassen? Weet je als geen ander wat er nodig is om mensen met dementie kwaliteit van leven te bieden? Heb jij de nodige kwalificaties? Dan gaan we graag met jou aan tafel en zorgen we ervoor dat je een voorstel krijgt waar je géén nee tegen kunt zeggen.

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten? Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt dit je aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk. We hebben de zaken prima voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede  arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Tijd én aandacht voor bewoners
  • Kleinschalig
  • Klein en gemotiveerd team
  • Nieuwe, mooie locaties

Als verpleegkundige bij Dagelijks leven heb ik een veelzijdige baan. Naast de contacten en samenwerking met andere disciplines als huisarts, apotheek en specialist ouderengeneeskundige probeer ik samen met mijn directe collega’s voor elke bewoner het juiste beleid uit te zetten. Daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor een warm persoonlijk contact met de bewoners en dat alles maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Wij zijn altijd op zoek naar verpleegkundigen. Graag ontvangen wij jouw open sollicitatie. Geef in je toelichting duidelijk aan naar welke locatie je voorkeur uitgaat.