Specialist ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde bij Dagelijks Leven heb jij een passie voor jouw vak en voor de ouderenzorg en psychogeriatrie. Onze missie is: ‘Gewoon, als thuis’ en jij bent hierbij een belangrijke schakel.

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je via het eerste lijn principe. Je voert consulten uit voor de huisarts en neemt indien nodig, in overleg met de huisarts, een deel van de behandeling over. Je neemt deel aan MDO’s en je draagt verantwoordelijkheid voor de VBM’s.

Maandelijks ben je op een locatie aanwezig voor de consulten, MDO’s en beoordeling van de VBM’s, maar daarnaast sta je ook klaar voor gevraagd en ongevraagd advies en ondersteuning voor de locatie. Je bent bereid om het team daar waar nodig te scholen en bent niet bang om problematiek bespreekbaar te maken op zowel locatieniveau als organisatieniveau.

Je neemt deel aan structurele overleggen met je collega’s SO om zo een optimale kwaliteit, uniforme werkwijze en werkafspraken te garanderen. Daarnaast denk je mee in beleidsmatige vraagstukken.

Je neemt telefonisch waar voor de collega’s die niet aanwezig zijn, zodat er tijdens kantoortijden altijd een SO bereikbaar is voor ondersteuning van de huisartsen en locaties.

Wat wij belangrijk vinden, is dat jij onze teams helpt bij het nastreven van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van onze bewoners, zonder daarbij de belangen van andere stakeholders uit het oog te verliezen. Momenteel zijn wij met name op zoek naar iemand uit de Regio West-Nederland.

Ben jij…

Geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde met de nodige kwalificaties en relevante werkervaring bij voorkeur in zowel PG als eerste lijn? Ben je communicatief en sociaal vaardig en onderhoud je graag contacten met huisartsen en andere verwijzers? Kenmerkt jouw karakter zich als doortastend, integer, betrokken, vaardig, proactief, empathisch en accuraat? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten? Je werkt op prachtige locaties, waar mensen met geheugenverlies zich prettig voelen en op hun gemak. Betaalbaar voor iedereen. Kleine, vaste teams binnen een dynamische, informele organisatie. We bieden een marktconform salaris, schaal 80. Goede secundaire voorwaarden, conform CAO Thuiszorg VVT. Behalve telefonische bereikbaarheid voor huisartsen, hoef je geen diensten te doen. Wij bieden je een bedrijfsauto, telefoon en laptop.

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil werken bij Dagelijks Leven

Stuur dan snel een sollicitatie via vacature specialist ouderengeneeskunde.

 

Ps. Momenteel zijn we met name op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde in Regio West-Nederland.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalige locaties
  • Toonaangevend binnen de zorg
  • Géén diensten, wel telefonische bereikbaarheid
  • Uniek concept; hoogwaardige én betaalbare zorg

Als specialist ouderengeneeskunde binnen Dagelijks Leven is het prettig werken. De sfeer is informeel met korte lijnen. Daarnaast is het fijn om met collega specialisten ouderengeneeskunde te kunnen overleggen en van elkaar te leren.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven.
’s Morgens een krantje en verse koffie, heerlijk! En dan, kijken wat de dag ons brengt.

De kok die ons iedere keer weer verrast met lekkere verse maaltijden, wandelen in de buurt of samen naar de fysio bij ons om de hoek. Afwisseling en rust als we dat nodig hebben, maar vooral ook tijd voor gezelligheid, samen met het zorgteam om ons heen.

Zij weten precies wat we nodig hebben, stimuleren ons in onze zelfredzaamheid en behandelen ons met respect. Dat is pas genieten…

Dhr. Versteeg
bewoner Het Wilderinkhuis (Hengelo)