Locatiemanager

‘Een warm nest’ voor iedereen. Bewoners die zich thuis voelen. Medewerkers die in hun element zijn. Als locatiemanager weet jij precies aan de touwtjes te trekken, die nodig zijn om alles binnen jouw locatie optimaal te laten verlopen. Je bewaakt niet alleen de hoge kwaliteit van zorg, maar zorgt ook voor warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Dat geldt ook voor jouw team van zorgprofessionals. Want binnen een veilig kader kunnen ze zijn wie ze willen zijn, hebben ze oog voor een ander en kunnen ze zichzelf ontwikkelen. Je stimuleert en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling. Samen gaan jullie voor de beste kwaliteit van zorg en bieden jullie een tweede thuis. Gewoon, als thuis.

Dagelijks Leven biedt hoogwaardige, maar zeker ook betaalbaalbare, 24-uurs zorg aan mensen met geheugenverlies. Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven. Jij bent de ambassadeur, het eerste aanspreekpunt van jouw locatie. Met jouw enthousiasme en passie zorg je ervoor dat iedereen in de omgeving jouw locatie leert kennen. Het hoofdkantoor ondersteunt jou daar waar nodig. Je bouwt een goede relatie op met verwijzers, het ketennetwerk dementie, 1e en 2e lijns zorg, paramedici en apotheken.

Ben jij…

Een locatiemanager, ondernemend met een helikopterview. Een leider, maar zeker ook een teamplayer. Weet je als geen ander hoe je een veilig kader bouwt, waar mensen zich prettig voelen? Hoe je het beste om kunt gaan met mensen met geheugenverlies door jarenlange ervaring? Kenmerkt je karakter zich als warm, innemend, initiatiefrijk en communicatief vaardig? Dan gaan we graag met jou aan tafel en zorgen we ervoor dat je een voorstel krijgt waar je géén nee tegen kunt zeggen.

De groene draad door de locatie

Dat ben jij voor ons, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun jij van ons verwachten?

Je werkt op een prachtige locatie midden in de wijk. In een uitdagende functie binnen een jonge, dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je ontvangt een marktconform salaris; FWG 55. Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. We bieden een contract voor een jaar. En bevalt het wederzijds goed, dan wordt dit verlengd voor onbepaalde tijd.

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalig
  • Compact team
  • Nieuwe, mooie locaties
  • Tijd én aandacht voor bewoners

Een mooiere plek om te werken zou ik niet kunnen bedenken. Midden in de wijk, een grote tuin, naast een basisschool met wie we veel activiteiten samen doen. Veel vrijwilligers en bewoners die zich door alle facetten écht op hun gemak voelen.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven.
’s Morgens een krantje en verse koffie, heerlijk! En dan, kijken wat de dag ons brengt.

De kok die ons iedere keer weer verrast met lekkere verse maaltijden, wandelen in de buurt of samen naar de fysio bij ons om de hoek. Afwisseling en rust als we dat nodig hebben, maar vooral ook tijd voor gezelligheid, samen met het zorgteam om ons heen.

Zij weten precies wat we nodig hebben, stimuleren ons in onze zelfredzaamheid en behandelen ons met respect. Dat is pas genieten…

Dhr. Versteeg
bewoner Het Wilderinkhuis (Hengelo)