Kok

Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies een tweede thuis. Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven. ’s Morgens een krantje en verse koffie. En tijdens de lunch worden onze bewoners verblijd met een heerlijke, verse, warme maaltijd, verzorgd door onze kok. Daar kijken ze naar uit. Elke dag opnieuw.

Als kok bij Dagelijks Leven werk je zelfstandig, maar ook in teamverband. Met bewoners, die het leuk vinden om te helpen, maar ook met de activiteitenbegeleider om iets te bedenken voor feestelijkheden of activiteiten. Je werkt met verse ingrediënten, die je bestelt bij de plaatselijke winkels. Als ervaren kok met een afgeronde MBO-3 opleiding richting Zelfstandig werkend kok weet je hoe je om moet gaan met de HACCP- regels en veiligheid van onze bewoners. Je hebt affiniteit met onze doelgroep.

Ben jij…

Een zelfstandig werkend kok en ben jij nieuwsgierig naar de lievelingsgerechten van onze bewoners? Geef je op een originele en creatieve wijze invulling aan de dagelijkse verse maaltijden? Werk je graag op vaste tijden van maandag tot en met vrijdag? En ben je graag in de weekenden vrij? Heb jij een afgeronde MBO-3 opleiding richting Zelfstandig werkend kok en affiniteit met mensen met geheugenverlies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DAGELIJKSE KOST

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt dit je aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk; we hebben de zaken goed voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Je krijgt een contract voor 1 jaar. Het is een afwisselende functie met vaste werktijden overdag (ma t/m vr).

 

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat enerzijds bijdraagt aan het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil graag werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalig
  • Vaste werktijden overdag (ma t/m vr)
  • Professionele keuken
  • Werken met verse ingrediënten
  • Tijd én aandacht voor bewoners

Ik vind het ontzettend leuk om als kok bij Dagelijks Leven te werken. Regelmatig komen kinderen van de naastgelegen school een activiteit in de keuken doen met onze bewoners. Het is mooi om te zien hoe kinderen en ouderen op elkaar reageren en wat het met ze doet. Samen koken en eten is een bindende factor.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.