Huishoudelijk verzorger

Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies een tweede thuis. Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven. Bewoners die zich thuis voelen. Dat is ons doel. En als huishoudelijke hulp lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Binnen het team zorg jij ervoor dat alles netjes schoon is en blijft. Je weet van aanpakken en doet dat met veel plezier. Je vindt het van toegevoegde waarde dat je mag werken binnen een kleinschalige woonzorglocatie, waar je écht iets kunt betekenen voor mensen met dementie. Je bent oplettend en als er hulp nodig is sta je meteen klaar om te helpen. Samen met je team en bewoners maak je van iedere dag, weer een mooie dag!

Ben jij…

Huishoudelijk verzorger en weet jij van aanpakken? Vind je het leuk om op een kleinschalige woonzorglocatie te werken waar je écht iets kunt betekenen voor mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft z’n eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt dit je aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk; we hebben de zaken goed voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Je krijgt een contract voor 1 jaar.

 

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil graag werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalig
  • Op en top teamgevoel
  • Nieuwe, mooie locaties
  • Tijd én aandacht voor bewoners

Het leuke aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Als huishoudelijk verzorger zorg ik met veel plezier voor het schoonhouden van de studio’s van onze bewoners. Daarnaast is er tijd en ruimte voor persoonlijk contact. We hebben een mooi huis met lieve bewoners.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.