Hoofdkantoor

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige, maar tevens betaalbare kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies. We zijn een jonge, sterk groeiende organisatie. We zijn trots. Trots op onze 40 locaties waar onze medewerkers iedere keer weer het verschil maken voor onze bewoners. Vol energie en ambitie gaan we door om onze woonzorg voor meer mensen toegankelijk te maken. Dit jaar verwachten we door te groeien naar ruim 50 woonzorg locaties met circa 1.500 medewerkers.

We onderscheiden ons door onze kleinschalige locaties in de wijk, niet verstopt maar midden in het volle leven. Aandacht, tijd, samen dingen doen. Daar gaat het om. Onze teams weten wat er nodig is om van een dag een mooie dag te maken. Van een lekker kopje koffie in de ochtend tot een versbereide maaltijd in de middag. Dagelijks activiteiten georganiseerd door de activiteitenbegeleider, waarbij altijd geldt; niets moet, alles mag. Gewoon, als thuis. Dat is wat wij voor ogen hebben.

Vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn ondersteunen wij de locaties, daar waar mogelijk. Met zo’n 40 medewerkers geven wij steun, zijn wij de vraagbaak en zorgen we voor een gestructureerde groei. Niet alleen qua omvang, maar ook op persoonlijk gebied. Welkom bij Dagelijks Leven! Welkom bij een zorgorganisatie waar je écht toegevoegde waarde kunt zijn aan een beter leven voor mensen met geheugenverlies.

Zoek jij…

 • Een ambitieuze werkgever, toonaangevend in de zorgsector
 • Werk, waar je maatschappelijk écht iets kunt betekenen
 • Een goed, marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO VVT
 • Een multi-disciplinair team, waarmee je kunt sparren en samenwerken
 • Groeipotentie, indien je daar gebruik van wilt maken
 • Persoonlijke ontwikkeling; Dagelijks Leven Academy is er voor jou!

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix en match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

 • Toonaangevende organisatie in de zorg
 • Je kunt maatschappelijk écht iets betekenen
 • Enthousiast en betrokken teams
 • Persoonlijke ontwikkeling

Als medewerker proces en ICT heb ik met alle disciplines te maken binnen Dagelijks Leven. Met mijn team zorg ik ervoor dat iedereen, van gastvrouw tot HR-medewerker, van kok tot verpleegkundige, in de (zorg-)applicaties kan doen wat bij zijn of haar functie hoort. Dat maakt mijn baan afwisselend en uitdagend.

Ons nieuwe hoofdkantoor

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.