Helpende

Aandacht voor bewoners; dat is ons doel. Samen met een vast team van zorgprofessionals proberen we de beste zorg te leveren die er is. Midden in de wijk op een mooie, kleinschalige locatie. Zodat mensen met geheugenverlies, die niet meer thuis kunnen wonen, toch zo veel mogelijk hun vertrouwde leven voort kunnen zetten.

Als helpende lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Voor jou staan de bewoners dan ook op nummer één. Je begeleidt hen bij de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften. Zo help je de bewoners bij de lichamelijke verzorging en bij het aan- en uitkleden. Je houdt het wasgoed bij, dekt de tafel en assisteert bij de maaltijdbereiding En als het even kan betrek je de bewoners erbij. Want wat is er mooier dan bewoners te stimuleren bij de alledaagse dingen, die ze nog zelf kunnen doen. Kortom als helpende, met een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn niveau 2, weet jij als geen ander wat er van jou verwacht wordt. Je bent een warme, betrokken en hulpvaardige persoonlijkheid, die lief en zorgzaam is voor onze bewoners.

Ben jij…

Helpende, zoals hierboven omschreven en doe jij alles voor een glimlach? Heb jij een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn niveau 2 en kun jij goed omgaan met mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt je dit aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk. We hebben de zaken goed voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

 

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil graag werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalig
  • Op en top teamgevoel
  • Nieuwe, mooie locaties
  • Tijd én aandacht voor bewoners

Ik werk met veel plezier bij Dagelijks Leven. De mooie warme, persoonlijke contacten die je met de bewoners hebt, vaak met een lach, soms met een traan, zijn heel bijzonder. Onze bewoners een thuis gevoel  bieden vind ik minstens zo belangrijk dan het bieden van goede dagelijkse zorg. Met collega’s waarbij ik mezelf kan zijn en die er ook voor elkaar zijn; omdat we het samen moeten doen!

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.