Gastvrouw / -heer

Welkom bij Dagelijks Leven! Met dat gevoel willen wij graag iedereen ontvangen. Als gastvrouw /-heer weet je als geen ander hoe je een huiselijke sfeer creëert, waar iedereen zich welkom voelt. Bewoners, maar zeker ook de verwanten, voelen zich door jou meteen thuis en op hun gemak. Je zorgt voor een schone en opgeruimde woonkamer en betrekt bewoners en verwanten bij het dekken van de tafel, het inschenken van de koffie, de afwas en andere kleine huishoudelijke taken…. net als thuis. Maar er is ook tijd voor andere dingen. Tijd om samen een spelletje te spelen, samen de krant te lezen en om samen met de activiteitenbegeleider een uitstapje te maken. Dat maakt het werken bij Dagelijks Leven zo bijzonder. Als gastvrouw /-heer geef je warmte en gezelligheid aan onze bewoners. Aan mensen met geheugenverlies, die niet meer thuis kunnen wonen, maar hun leven zo gewoon mogelijk voort willen zetten in een prettige, vertrouwde omgeving.

Ben jij…

Gastvrouw /-heer en zorg jij voor een warm welkom? Weet jij precies wat er van jou verwacht wordt om het onze bewoners naar hun zin te maken? Kun jij lezen en schrijven met mensen met dementie en hun verwanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt je dit aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk. We hebben de zaken goed voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

 

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil graag werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Kleinschalig
  • Op en top teamgevoel
  • Nieuwe, mooie locaties
  • Tijd én aandacht voor bewoners

Met mijn baan bij Dagelijks Leven heb ik de kans gekregen om dat te doen wat ik zo graag doe: anderen helpen. Geen dag is hetzelfde. De functie van gastvrouw is divers. Bij afwezigheid van de kok verzorg ik de maaltijden en ook voor andere activiteiten weten ze me te vinden. Ik vind die afwisseling heerlijk en ga met veel plezier naar mijn werk.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven.
’s Morgens een krantje en verse koffie, heerlijk! En dan, kijken wat de dag ons brengt.

De kok die ons iedere keer weer verrast met lekkere verse maaltijden, wandelen in de buurt of samen naar de fysio bij ons om de hoek. Afwisseling en rust als we dat nodig hebben, maar vooral ook tijd voor gezelligheid, samen met het zorgteam om ons heen.

Zij weten precies wat we nodig hebben, stimuleren ons in onze zelfredzaamheid en behandelen ons met respect. Dat is pas genieten…

Dhr. Versteeg
bewoner Het Wilderinkhuis (Hengelo)