Activiteitenbegeleider

Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven. ’s Morgens een krantje en verse koffie, heerlijk! En dan… kijken wat de dag ons brengt. Bewoners die met een open blik de dag beginnen, omdat ze zich thuis voelen en weten, onbewust of bewust, dat iedere dag iets interessants biedt. Daar gaan we voor!

Als activiteitenbegeleider ken jij onze bewoners als de beste. Je weet wat ze willen, je weet wat ze nodig hebben. Het is jouw passie om mensen met geheugenverlies een waardevolle dag te bieden. Je bent creatief en initiatiefrijk. Je betrekt het team, de verwanten, maar ook de buurt bij het ontwikkelen en/of vormgeven van activiteiten. Je vindt het geen probleem om ook zelfstandig dingen op te pakken. Het gaat tenslotte om de kleine dingen die ertoe doen. De momenten waarvan de bewoners genieten. Van samen de krant lezen, de bloemen in de vaas zetten, wandelen in de buurt en lekker snoepen van een eigen gebakken koekje bij de koffie. Dat is genieten, dat is jouw werk! Daar mag je trots op zijn.

Ben jij…

Activiteitenbegeleider en haal jij alles uit de kast om van iedere dag een bijzondere dag te maken? Ben jij een doener en een verbinder? Heb jij de nodige kwalificaties en kun jij lezen en schrijven met mensen met dementie en hun verwanten? Dan gaan we graag met jou aan tafel en zorgen we ervoor dat je een voorstel krijgt waar je géén nee tegen kunt zeggen.

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten? Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt je dit aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk; we hebben de zaken prima voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

 

Dagelijks Leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil werken bij Dagelijks Leven

Nieuwsgierig? Kijk dan snel naar onze actuele vacatures.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Tijd én aandacht voor bewoners
  • Kleinschalig
  • Klein en gemotiveerd team
  • Nieuwe, mooie locaties

Als activiteitenbegeleidster bij Dagelijks Leven heb ik werk naar mijn hart. Bewoners laten ervaren dat ze nog in staat zijn om zelf te handelen, door alledaagse bezigheden. Bewoners het gevoel geven van eigenwaarde. Dit zie ik als de belangrijkste taken als activiteitenbegeleidster. Mijn dag is geslaagd als ik even het verschil heb kunnen maken in iemands dag; even een lach gezien, een liedje gezongen, een hand vast gehouden en een liefdevolle blik uitgewisseld.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.