Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

De Videobezorger

Stuur uw bericht met de Videobezorger

Het corona virus grijpt om zich heen. Onze zorgmedewerkers zetten zich voor 200% in en houden zich aan strikte protocollen. Vooral voor de doelgroep waar onze bewoners zich in bevinden, is het virus extra risicovol. Uit voorzorg zijn onze huizen daarom (in principe) gesloten voor bezoekers. Dit heeft een grote impact op onze bewoners en hun verwanten, want juist in deze tijd wil je niet alleen zijn.

Daarom komt Dagelijks Leven met de Videobezorger. Wilt u, als verwant, even laten weten dat u aan uw moeder denkt? Uw oma een digitale kus geven? Uw broer vertellen dat hij niet alleen is? Eén van onze medewerkers een hart onder de riem steken of een compliment geven aan al het personeel? Het kan! Gebruik de Videobezorger om uw videoboodschap van maximaal 1,5 minuut (100 mb) achter te laten. Zo blijven we in deze tijd #tochdichtbij.

Logo van de videobezorger - bezorg uw video

Bekijk de voorbeeldvideo van Theo

Er zijn al 298video’s verzonden!

Mede mogelijk gemaakt door  Mijdomein logo