Het Zanddonkhuis in Beuningen

opening eind 2019

In de buurt Beuningen-Blanckenburgh, op de locatie van de voormalige Triangle-basisschool gaan wij een heel bijzonder huis bouwen: Het Zanddonkhuis. Hier kunnen mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij vrienden en familie. Ons zorgteam zal 24 uur per dag aanwezig zijn om hen de helpende hand te bieden, zodat het leven van alledag, voor zover mogelijk, gewoon door kan gaan. ‘Gewoon, zoals thuis!’

Dagelijks Leven werkt met een klein en compact team van zorgverleners. Op deze wijze leren wij de problematiek van onze bewoners zo snel mogelijk kennen en weten wij wat zij prettig vinden. Zo kunnen wij niet alleen onze zorg op maat afstemmen, maar kunnen wij ook een goede invulling geven aan de dagbesteding. Dit is de zorg zoals wij die voor ogen hebben: persoonlijk en professioneel, op maat afgestemd op iedere bewoner. Wij vinden het belangrijk dat onze zorg voor iedereen toegankelijk is. 

leven, wonen, genieten, zorg

Een woonzorglocatie van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes, waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

plattegrond

Begane grond

Bereikbaarheid

Het Zanddonkhuis

Zanddonk 1
6641 LT  Beuningen
T 055 – 576 66 76

Dagelijks Leven

Postadres
Kanaal Zuid 145
7327 AA  Apeldoorn

Voor zorgvragers, gemeenten en sollicitanten:

Zorgvragers
zorg@dagelijks-leven.nl
Gemeenten
info@dagelijks-leven.nl
Sollicitanten
werken@dagelijks-leven.nl

Het Zanddonkhuis opent eind 2019

Er zijn nog studio’s beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.