Het Tryneshuis in Venray

opening zomer 2019

Op het Servaashof in Venray zijn we bezig om een nieuwe kleinschalige woonzorglocatie te realiseren van Dagelijks Leven: Het Tryneshuis. Mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies kunnen hier wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden.

Het Tryneshuis biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Wij bieden wonen ‘Gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners nodig hebben.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Het Tryneshuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen.

Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

leven, WONEN, genieten, zorg

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Tryneshuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuisvoelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping

Bereikbaarheid

Het Tryneshuis

D’n Herk 98A
5803 DN  Venray
T 055 – 576 66 76

Dagelijks Leven

Postadres
Kanaal Zuid 145
7327 AA  Apeldoorn

Voor zorgvragers, gemeenten en sollicitanten:

Zorgvragers
zorg@dagelijks-leven.nl
Gemeenten
info@dagelijks-leven.nl
Sollicitanten
werken@dagelijks-leven.nl

Het Tryneshuis opent in de zomer van 2019

Er zijn nog enkele studio’s beschikbaar.

Informeer naar de mogelijkheden.