Het Orgelhuis in Uden

Leven, wonen én genieten met zorg. Dat kunnen mensen met geheugenverlies in Het Orgelhuis. Het Orgelhuis is van alle gemakken voorzien: van een eigen studio met badkamer voor iedere bewoner tot een mooie afgeschermde tuin, waar de bewoners heerlijk kunnen vertoeven. Uiteraard staat de veiligheid van onze bewoners voorop. Onze zorgprofessionals staan dan ook 24 uur per dag voor hen klaar.

Aan de rand van de bruisende Bitswijk in Uden ligt Het Orgelhuis, dichtbij de Kinderboerderij Uden en op loopafstand van het winkelcentrum aan het Muziekplein. Het is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling, een bezoekje aan de markt of even iets lekkers halen bij de bakker. Het Orgelhuis ligt dus niet verscholen ergens achteraf, maar midden in de samenleving.

leven, WONEN, genieten, zorg

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. Naast de mooie architectuur, is de indeling overzichtelijk, zijn alle ruimtes royaal en voorzien van veel daglicht. Het interieur is met veel zorg en aandacht uitgezocht, zodat er een intieme en huiselijke sfeer is ontstaan. In de gezamenlijke woonkamers komen bewoners graag samen en wordt er regelmatig een potje gesjoeld, een kopje koffie gedronken of een krantje gelezen. Iedere dag worden de maaltijden vers bereidt en als het kan met de vers geoogste groenten uit de eigen moestuin.

Ons huis biedt ruimte aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen studio met zit-/slaapkamer én badkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Meegebrachte meubels en spulletjes geven al snel een vertrouwd gevoel. Naast een eigen badkamer is er ook een grote, centrale badkamer met aanvullende voorzieningen, zoals een hoog/laag bad en een invalidentoilet.

In Het Orgelhuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Bereikbaarheid

Het Orgelhuis

Orgellaan 18
5402 PG  Uden
T 0413 – 85 28 55

Dagelijks Leven

Postadres
Kanaal Zuid 145
7327 AA  Apeldoorn

Voor zorgvragers, gemeenten en sollicitanten:

Zorgvragers
zorg@dagelijks-leven.nl

Gemeenten
info@dagelijks-leven.nl

Sollicitanten
Klik hier voor vacatures