Het Loggerhuis in Zaandam

In de gezellige buurt het Hoornseveld, op loopafstand van het grootste stadspark van Zaandam ligt Het Loggerhuis. Hier biedt Dagelijks Leven mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

Voor Het Loggerhuis is bewust een plek gekozen te midden van de samenleving, dichtbij alle voorzieningen. Het huis ligt geheel vrij en is omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd ligt het centraal in een woonwijk. Onze bewoners kunnen te allen tijde naar buiten voor een wandeling in de tuin, dat geeft hen een gevoel van zelfstandigheid en eigen regie. Het stadspark nodigt uit voor een heerlijke wandeling samen met iemand van het team, een mantelzorger of een vrijwilliger. Even genieten van de vogels, het groen en de frisse buitenlucht.

leven, WONEN, genieten, zorg

De voormalige kleuterschool aan de Loggerstraat is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. De leslokalen hebben plaatsgemaakt voor sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Zo zijn er twee woonkamers waar de bewoners zich treffen voor een kopje koffie en een gezellig samen zijn. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoners. In de keuken kan men helpen met het bereiden dagverse maaltijden. Gewoon, als thuis.

In de nieuwe aanbouw zijn twintig studio’s gevestigd, ieder met een zit-/slaapkamer én badkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en uitzicht op de tuin. De bewoners mogen de studio voor zover mogelijk naar eigen wens inrichten. De meegebrachte meubels en spulletjes zorgen al snel voor een vertrouwd gevoel. In Het Loggerhuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

Kortom, Het Loggerhuis in Zaandam biedt ‘Leven, wonen en genieten met zorg.’

plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping

Bereikbaarheid

Het Loggerhuis

Loggerstraat 117A
1503 KC  Zaandam
T 075 – 202 07 53

Dagelijks Leven

Postadres
Kanaal Zuid 145
7327 AA  Apeldoorn

Voor zorgvragers, gemeenten en sollicitanten:

Zorgvragers
zorg@dagelijks-leven.nl

Gemeenten
info@dagelijks-leven.nl

Sollicitanten
Klik hier voor vacatures